Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiŽle bijdrage leveren aan Vereniging Paardrijden Gehandicapten Opmeer, zonder dat het jou een cent extra kost!

Wil je Vereniging Paardrijden Gehandicapten Opmeer ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Vereniging Paardrijden Gehandicapten Opmeer. (Zie link onderaan.)

Voor jou een kleine moeite, voor Vereniging Paardrijden Gehandicapten Opmeer zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Vereniging Paardrijden Gehandicapten Opmeer. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Vereniging Paardrijden Gehandicapten Opmeer hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Vereniging Paardrijden Gehandicapten Opmeer weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Vereniging Paardrijden Gehandicapten Opmeer is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Vereniging Paardrijden Gehandicapten Opmeer dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Vereniging Paardrijden Gehandicapten Opmeer op
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12351

 

Beste mensen,

De VPG Opmeer doet mee met de digitale collecte voor de gehandicaptensport. De helft van alles wat jullie doneren is voor ons. Het is reuze makkelijk. De link aanklikken en aangeven wat je wilt doneren.

Maar wat nog belangrijker is: deel deze link zodat zoveel mogelijk mensen mee doen. Hoe meer meedoen, hoe meer geld er is voor de VPG.

 

https://gehandicaptensport.digicollect.nl/vereniging-paardrijden-gehandicapten-opmeer

 

 

 

 

 Bezoek ook onze
facebookpagina