Onderlinge wedstrijden

Al het oefenen tijdens de lessen is niet vrijblijvend. Twee keer per jaar worden er op zondag onderlinge wedstrijden gereden. Hierbij gaat het niet alleen om de eer maar ook wie de grootste beker mee naar huis mag nemen.


Open-wedstrijden

In de omgeving zijn nog twee VPG-en actief. Tussen onze en deze verenigingen worden ook wedstrijden gereden. Onze amazones en ruiters kunnen dan met onze zusterverenigingen de strijd aangaan.

 

 

 

Special Olympics

 

In Nederland worden om het jaar de Nationale Spelen (National Games) georganiseerd. De laatste editie was in Nijmegen in juli 2016. Drie dagen lang beleefden ruim 1700 sporters met een verstandelijke beperking een waar Special Olympics sportfeest. Velen gingen dankzij hard trainen met mooie medailles en vaantjes naar huis.

 

In elk pre Olympisch jaar, om de vier jaar dus, worden World Games georganiseerd waaraan delegaties vanuit de hele wereld deelnemen. 

Wij doen met zoveel mogelijk deelnemers mee aan de Nationale Spelen en hopen weer aan de beurt te komen voor de World Games.

Voor 2019 zijn wij, samen met een andere vereniging, uitgeloot voor deelname aan de Worldgames, en gaan we in maart 2019 met twee ruiters en twee amazones naar Abu Dhabi. We berichten hier over via onze aparte pagina